top of page

Lena, eier av

Beauty Clinic 

Det beste produktet for brasiliansk voksing jeg har fått, og jeg har prøvd flere andre wax typer. Det gjør mindre vondt, og resultatet ble amazing. Jeg var hos Oxana på trening, og hun var nøye og veldig flink, og hun var også veldig hyggelig:) anbefaler ItalWax på det sterkeste.

Oxana, eier av

Wax and Beauty Lab

Hei. Jeg heter Oxana.N , er utdannet hud- og kroppsterapeut, Cidesco godkjent og har jobbet  i bransjen siden 2012. Min tidligere arbeidsplass er Waxing Palace, og jeg har bak meg over 9000 brasiliansk behandlinger. En god vokseteknikk har jeg opparbeidet gjennom årene. Har jobbet og prøvd en god del andre typer voks. God teknikk i kombinasjon med bra produkt avgjør resultatet. Nylig åpnet jeg min egen salong ved hovedfokus på voksbehandlinger fra topp til tå, for både kvinner og menn. Fokus på kvalitet på behandlinger og produkter jeg bruker. Etter jeg har prøvd ItalWax ble valget ganske enkelt.

Det er den type voks skal jeg gå for. Ved voksing er tidsbruk vesentlig, med ItalWax sparer jeg tid. HotWax er tilgjengelig i granulaform, er så lett å bruke. Stivner fort, dufter deilig og silkemyk å jobbe med. Anbefaler for alle områder, selv de tøffeste hår. For ultimateresultat anbefaler å bruke ItalWax oljer/produkter før og etter behandling. Du kjenner kvaliteten. De har fantastisk service og rask betjening om man har spørsmål eller trenger å bestille produkter.

Gi mulighet  til dine kunder  å oppleve kvalitets produkter. Voks dine kunder glad!

 

Mvh. Oxana Nicolaisen

Tlf: 45 45 02 08

oxana@vaxandbeautylab.no

www.vaxandbeautylab.no

Julije, eier av
Beauty Heaven 

Jeg benytter ItalWax på mine kunder for de beste resultatene. Voksen fjerner hårene både effektivt og skånsomt. Den er perfekt til voksing av hele kroppen, til og med brasiliansk voksing på de mest sensitive kundene. Jeg får stadig tilbakemeldinger fra kundene om gode resultater med lang varighet. Jeg har testet andre typer voks tidligere, og mitt valg har falt på ItalWax. Jeg har samarbeidet med Beauty Company siden 2016, og er kjempefornøyd med god service og rask levering. Jeg ønsker å anbefale ItalWax til alle som utfører voksing, denne voksen er virkelig fantastisk.

 

Beauty Heaven Julija Barkovskaja

Thereses gate 25,0354 Oslo

mob: 46596456

Anne Maria Smedberg

 Celekt Klinik, Halmstad

Brogatan 6. 30243 Halmstad

Tel: 073 4299930

 

www.celektklinik.se

annemariasmedberg2@gmail.com

Nora, eier av

Cinderella Beauty Clinique

Jeg er utdannet hudpleier og spesialist innen voksing. Jeg har jobbet fast i salong siden 2013, og har også holdt flere kurs i brasiliansk. Jeg har dermed rukket å teste flere andre typer voks tidligere, men etter jeg kom over ItalWax vet jeg en ting; jeg kommer ikke til å gå tilbake! Både jeg og kundene mine er superfornøyd med ItalWax. Voksen er mild mot huden og tar hårene svært godt. Jeg vokser mye brasiliansk, men også mye kropp og ansikt. Alltid med et perfekt hårfritt resultat takket være ItalWax. Flere av kundene mine har også sagt at de synes resultatene holder lengre enn tidligere. Jeg bruker også før- og etterproduktene fra ItalWax for optimalt resultat, og perfekt fuktet og silkemyk hud etter voksingen. Både voksen og produktene har en god og behagelig duft. Beauty Company, som er distributør er dessuten raske på levering og utøver god service dersom man trenger hjelp eller har spørsmål. Anbefales på det varmeste. 

 

Mvh Nora Pedersen, Cinderella Beauty Clinique

Tlf: 22201000

post@cinderellabeauty.no

www.cinderellabeauty.no

Ann-Kristin eier av

Balanse & Velvære

Balanse & Velvære
Jeg synest at Italwax gjorde huden mykere, og hårene kom lettere og finere ut når jeg testet på meg selv. Jeg prøve den røde waxen på leggene og bikinilinjen. Huden er veldig bløt og fin👍👍
Tusen takk!

Mvh Ann-Kristin Myklebust

Tonningsgata 14, 
2.etg Bankgården
6783 Stryn
905 51 741
balanseogvelvaere@gmail.com

bottom of page