top of page
TANNING A til Å

Heldigvis er dagene med bleke bein og hvite kropper over. WHITE to BROWNs nye linje med selvbruningsprodukter vil skape sommerbrune kropper uansett fargetone. Her er noen svar på dine spørsmål.

Spørsmål 1.

Q1. Er jeg for lys til å bruke selvbruningsprodukter?

A1. Alle hudtoner kan ha nytte av naturlig fargeforbedring, uansett hvor lys du er. De beste selvbruningsrådene vi kan gi, er å velge et produkt som er spesielt utviklet for lyse hudtoner. WHITE to BROWN har et ypperlig produkt, Self Tanning Lotion Light som vil forbedre din naturlige hudtone perfekt. Denne glatte, kremete lotionen er utviklet for å brukes hver dag, slik at du kan oppnå en naturlig glød. Jo oftere den brukes, jo mørkere blir hudtonen din, og jo mer selvtillit får du for å oppnå ønsket resultat.

Spørsmål 2

Q2. Jeg har alltid brukt selvbruningsprodukter, så hvorfor skal jeg prøve WHITE to BROWNs selvbruningslotioner?

A2. WHITE to BROWNS Self Tanning Lotion er rett og slett den letteste kremen som passer til huden. De fuktighetsgivende stoffene, Shea og Kakaosmør, støtter selbruningssproduktet og gjør at lotionen glir jevnt på huden. Fargerutviklingen er fantastisk: en veldig naturlig, men likevel varm og middels fargetone som passer til alle hudtyper.

Spørsmål 3

Q3. Jeg vil ikke ha for mørk farge: Har du noen produkter som passer til en middels hudtone?

A3. WHITE to BROWNS Selvtanningslotion i medium og Self Tanning Mist er perfekte produkter for et middels brunfarget resultat. De kan også brukes på daglig basis for å oppnå ønsket farge uten å overbelaste huden din.

Spørsmål 4

Q4. Jeg vil veldig gjerne ha mørkest mulig brunfargen mørk, hvilket produkt vil du anbefale?

A4. Spesielt formulert for de som ønsker mørk brunfarge er WHITE to BROWNs Self Tanning Lotion Dark. Her oppnår du en dyp bronsebrun. Denne luksuriøst fuktighetsgivende lotionen glir på huden på kort tid, og utvikler innen få timer med applikasjon en perfekt dyp bronseformet brunfarge.

Spørsmål 5

Q5. Vil min brunfarge bli stripete?

A5. Perfekt forberedelse skaper en perfekt stripefri brunfarge. Bruk WHITE til BROWNs hudpolish og kroppsrengjøring før du bruker din favoritt selvbruningsprodukt. Dette vil sikre at huden din er fri for produkter eller lotioner som ofte kan forstyrre utviklingen av hudfargingen, og som noen ganger forårsaker en stripete brunfarge. Alle våre selvbruningsprodukter kommer komplett med fullstendige instruksjoner for å sikre at brunfargen din er perfekt uten striper.

Spørsmål 6

Q6. Jeg er bekymret for at brunfargen min kan bli oransje?

A6. WHITE to BROWNs sortiment av selvbruningssprodukter er spesielt utviklet for å passe alles individuelle hudtone, og eliminerer dermed oransje undertoner.

Spørsmål 7

Q7. Har produktene dine den "biscuity" lukten forbundet med andre selvbruningsprodukter?

A7. Alle selvbruningsprodukter inneholder DHA, garvestoffet som har en liten biscuity aroma. WHITE to BROWN har imidlertidig fjernet dette ved å legge til en delikat duftingrediens som etterlater huden din delikat duftende.

Spørsmål 8

Q8. Har du et produkt som jeg kan vaske av?

A8. Helt - faktisk er WHITE to BROWNs vask Bronzing Gel en av de beste på markedet. Gelformelen glir jevnt på huden for en luksuriøs farge som tørker i løpet av 60 sekunder, og gir en sømløs brunfarge. Den er ideell til å brukes hver dag for et solkysset utseende.

Spørsmål 9

Q9. Mitt favorittprodukt er Mousse, Hva er din?

A9. Bli en av de første til å prøve WHITE to BROWNs splitter nye fløyelsyke, hurtigopptakende mousse. Skaff en middels gylden farge med en frisk duft, denne rask tørkende stripefri formelen er usedvanlig slitesterk: resultatene kan vare i opptil en uke. Et gratis program er inkludert for å oppnå en perfekt feilfri finish.

Spørsmål 10

Q10. Tilbyr du profesjonelle selvbruningsbehandlinger?

A10. Vi er stolte av å si at WHITE to BROWNs profesjonelle solingbehandlinger er tilgjengelige i de mer selektive skjønnhetssalongene og spaene i hele Norge.

BEAUTY COMPANY AS

1524 Moss, Norway

Tel: +47 94 240 250

KONTAKT OSS

Takk! Melding er sendt.

bottom of page